Casar-se a l’hivern té avantatges! Et descobrim quins

Normalment, tendim a voler celebrar el nostre casament a les èpoques on comença a fer o fa més calor, per poder lluir vestits sense mànigues, gaudir dels espais a l’aire lliure i d’una temperatura agradable.

Ara bé, casar-se a l’hivern, entre els mesos de desembre i febrer, té avantatges. A continuació, te’ls expliquem!

  • Els casaments a l’hivern són més econòmics

Potser a priori no us sembli la millor idea casar-vos a l’hivern…: fa fred, els espais a l’aire lliure no són una opció viable, etc., però això és com viatjar en temporada baixa. Si celebres el teu casament fora de les dates habituals (de març a octubre), et trobaràs amb preus molt competitius, poden celebrar un casament súper TOP per molt menys del que costaria a la primavera-estiu.

  • Serà molt més fàcil reservar dates i espais

A l’hivern és molt més fàcil que trobeu buit el lloc on sempre us havíeu imaginat el vostre casament, i molt més econòmic! És més, com que hi haurà moltes dates lliures, podreu triar data sense els problemes que es troben els qui celebren les seves noces a la primavera o estiu, que molt sovint no poden escollir, sinó que han d’agafar la que queda lliure.

  • Pels convidats, serà molt més fàcil assistir al vostre casament

El millor de casar-se a l’hivern és que serà molt més senzill que l’agenda dels teus convidats estigui més alliberada. Segurament no tindran grans viatges planejats, com sí que succeeix a l’estiu, ni la competència d’altres celebracions.

  • La decoració: un miler de possibilitats realment originals i romàntiques

Amb els casaments a l’hivern les qüestions decoratives canvien: jugar amb els elements de la natura, com el grèvol si el casament és proper a Nadal, o amb una decoració inspirada en la neu, farà de la celebració d’un casament al desembre o gener un esdeveniment realment especial.

  • Casar-se a desembre és més romàntic

Quan pensem en una imatge romàntica és molt fàcil que aparegui una llar de foc, neu i molt fred, oi? L’estiu està sobrevalorat, ja que els casaments als Pirineus són màgics!

En aquesta època podem celebrar el vostre casament en un hotel de muntanya amb molt d’encant, en grans sales inspirades en l’hivern, amb llar de foc, i molta neu al voltant!

  • El mar a l’hivern: escenari incomparable per casar-se

Les platges a l’hivern tenen un encant especial que impregnarà tota la vostra boda d’un caràcter únic. Per exemple, casar-vos a prop del Cap de Creus a l’hivern, gaudint de les increïbles vistes de l’Alt Empordà, farà del vostre casament un esdeveniment realment especial que ni vosaltres ni els vostres convidats podran oblidar.

  • Si us caseu a l’hivern, no haureu de patir pel clima

Casar-se pot suposar un autèntic problema si és a l’estiu, a causa de la calor, i si és a la primavera, a causa de la pluja. No obstant això, si trieu casar-vos a l’hivern, ho tindreu tot a punt perquè plogui o nevi, i us traureu una preocupació de sobre.

  • Menús de casament més rics i variats

El clima de l’hivern és molt més propici a menús de casament més elaborats, contundents i amb productes de temporada. Podreu fins i tot oferir als vostres convidats alguna crema o puré a més d’innombrables plats calents, impensables en un casament a l’agost.

  • Vestits de núvia amb màniga llarga: Són preciosos!

Aquesta tendència segur que t’ha enamorat, núvia, però és completament incompatible amb un casament a la primavera o estiu. Només podràs incorporar aquestes magnífiques mànigues si et cases a l’hivern.

  • Lluna de mel amb bon temps assegurat

Si estàs planejant viatjar a alguna platja paradisíaca, la millor època per viatjar al Carib és a l’hivern europeu. Si viatgeu a l’hemisferi sud, podràs gaudir que allà serà estiu. Tot són avantatges!