Quin estil de Candy Bar us agrada més?

És possible que si esteu fent plans de casament, hàgiu pensat en com serà la decoració, llums, colors, etc., però quan es va aprofundint més en l’organització del gran dia, sovint van sorgint nous dubtes que, tot i semblar senzills de solucionar, a vegades cal meditar, per no trencar l’estil o dinàmica de l’esdeveniment.

Això, per exemple, pot passar, amb l’estil del Candy Bar. Segurament heu pensat l’estil de dolç que voleu segons els vostres gustos, colors predominants, número de dolços, qui els farà, etc. Però… heu pensat quin és l’estil de Candy Bar que us agrada o que quedaria millor en el vostre casament?

A continuació us ensenyem els 6 tipus de Candy Bar que hi ha actualment, tots ells completament personalitzables pel que fa a colors, mides, etc.:

Com podeu veure, hi ha múltiples opcions, tot i que no són les úniques. Sempre queda la possibilitat de construIr un Candy Bar completament al gust de cadascú, adaptant-lo al màxim a les necessitats del moment i del lloc. No hi ha límits!

A Saraus realitzem Candy Bar’s personalitzats, i us els oferim en lloguer o compra, en funció de l’stock (digueu-nos que necessiteu!). A més, construïm de 0 tot aquell mobiliari que necessiteu, ja que volem que el vostre esdeveniment sigui completament personalitzat i ÚNIC.