Casaments a la tardor, l’opció més romàntica i pràctica

Els factors que fan d’aquesta època, la més romàntica per celebrar el vostre casament.

Molts us heu vist obligats a ajornar el vostre gran dia a la tardor, i molts d’altres, esteu encara a l’expectativa de si podreu celebrar el vostre enllaç el dia escollit, ja que encara no heu ajornat la data.
Per això, hem pensat que potser us ajudaria a decidir-vos, o a agafar-vos amb més il·lusió l’ajornament, saber que celebrar un casament a la tardor és molt (extremadament) romàntic, a l’hora que pràctic. Voleu saber per què?

EL PREU

Tot i que no és un factor romàntic, el preu té molt a veure en com serà l’esdeveniment. Els casaments en temporada de tardor són fora de la temporada alta, pel que el seu cost és més barat. Això permet allargar més el pressupost -15.000 € a l’agost no permeten tantes coses com 15.000 € a l’octubre-, invertint en més detalls personalitzats, que probablement no podríeu haver posat si us casséssiu a l’agost, fent que el casament sigui súper especial. És a dir: com que es gasta menys en lloguers, banquets, fotògrafs, etc., es pot invertir més en personalització i decoració.

LA DECORACIÓ I ELS DETALLS

El que més crida l’atenció d’un casament a la tardor és la seva decoració. La tardor és una temporada amb tons i colors molt característics, els quals, podeu posar al vostre casament amb flors, mobles, detalls, etc. Aquest, és el factor que fa que els casaments celebrats en aquesta època siguin més romàntics.

Us ensenyem alguns exemples (per augmentar les fotos, clic a sobre): 

LA LLUM

La tardor ens ofereix una llum molt més tènue, ideal per fer fotografies úniques. Com que el sol ja comença a estar més lluny, la llum ja no és tan intensa, pel que tindreu fotografies del vostre casament sense ombres i brillantors als ulls (no se us notaran les ulleres de no dormir!!!). 

PROVEÏDORS MÉS DISPONIBLES

L’últim punt, però no per això menys important, és el dels proveïdors. Com que la tardor ja no és temporada alta de casaments, els proveïdors tenen més dates disponibles. Per tant, és possible que aquell saxofonista que volíeu per al mes d’agost, però no tenia disponibilitat, estigui disponible per al mes d’octubre… Fantàstic, veritat? 🙂

Què tal ho veieu ara? Us agrada més la idea de celebrar el vostre casament a la tardor? Parlem-ne!