Casament i coronavirus… Què hem de fer?

El post d’aquesta setmana és una mica especial. Som molts -la gran majoria- els que fa més d’un mes que estem confinats a casa, esperant que arribi el -meravellós- dia en què ens diguin que podem tornar a la normalitat, sobretot, per no haver de canviar els nostres plans.

Sabem que aquesta espera s’està fent feixuga, i que molts esteu nerviosos, i teniu molts dubtes, i per això, estem aquí, escrivint-vos, per intentar ajudar-vos a passar aquests moments de la millor forma possible.

Som conscients que, mentre arriba o no el dia en què puguem tornar a la normalitat, alguns ja us heu trobat que sí que heu d’ajornar els vostres plans de casament -que no cancel·lar, #NoCancel.lisAjorna-, sobretot els que us heu de casar durant els mesos d’Abril, Maig, Juny, i, possiblement, Agost del 2020, ja que la situació així ho requereix, I NO SABEU PER ON COMENÇAR.

Per això, a continuació, us fem una breu llista dels passos més importants a realitzar, perquè us ajudi a organitzar l’ordre dels canvis, de més a menys important:

I ara, què hem de fer?

Primer de tot, volem que, per molt difícil que us resulti ara mateix, no visqueu aquesta experiència com una derrota, sinó com una oportunitat: ajornar l’esdeveniment no és la fi del món. És més, ens pot servir per acabar d’afinar algunes coses que potser se’ns havien oblidat, o per afegir alguna cosa més al casament amb la que no hi contàveu. Per tant, asseieu-vos junts, respireu i parleu. Viviu aquest imprevist com una oportunitat per engrandir el vostre dia, i posem-nos-hi mans a l’obra!

Un cop ens hem relaxat, i veiem la gran oportunitat -dins de l’imprevist- que tenim al davant, és l’hora de gestionar l’ajornament (si encara no tens un/a Wedding Planner, és el moment perfecte per contactar-nos, t’ajudarem amb tota la gestió, per tal que el ball de dates que hi ha actualment no t’afecti!):

A) Primer, toca posar-se en contacte, principalment, amb els proveïdors més essencials: Lloc i banquet/càtering. Amb aquests, s’haurà d’escollir una nova data, la qual us ha d’agradar a totes dues parts, perquè el tràmit sigui el més senzill possible (ULL! Si us veieu obligats a canviar de lloc, aviseu-nos! Us trobarem el lloc ideal 😀 ).

B) Un cop tenim la nova data escollida, redacteu un avís per als convidats, i envieu-lo l’abans possible. Així, aquests també tindran temps per gestionar el canvi, i organitzar-se el calendari laboral, la compra de la roba, etc. No oblideu demanar-los que us confirmin la seva assistència de nou!

C) Per últim, cal gestionar el canvi de data amb la resta de proveïdors: fotògraf, DJ, floristeria, etc. Ah! I no oblideu gestionar els canvis pertinents relacionats amb la Lluna de mel!

Des de Saraus, volem transmetre-us molts ànims. Sabem que la situació no és senzilla, i que treballem, sobretot, amb la il·lusió de les persones. També, sabem i coneixem els sentiments de frustració que molts/es esteu sentint en aquests moments, sobretot, perquè nosaltres també els sentim amb vosaltres.

És per això que, ara més que mai, volem ajudar-vos a gestionar aquesta situació de la millor forma possible: treballem amb persones, i amb els sentiments d’aquestes, i som conscients que l’ajornament d’un esdeveniment tan emocionant pot resultar una gran decepció. Per això, volem que els tràmits no us facin patir, i que, malgrat la situació, ho continueu vivint amb felicitat, per què quan arribi el gran dia, l’organització d’aquest no us ennuvolu l’alegria del moment.

Us convidem a fer-nos totes les consultes que vulgueu, sense compromís, per tal d’ajudar-vos a realitzar les gestions de l’ajornament de la millor manera possible.

Acabem aquest post desitjant-vos molta salut. Cuideu-vos, i cuideu dels vostres. No sortiu de casa fins que sigui segur, i aprofiteu per parlar sobre noves idees i millores per al vostre gran dia.

RECORDEU: no esteu cancel·lant les vostres il·lusions, simplement, teniu més temps per MILLORAR-LES!