Què són els Team Buildings?

Els Team Buildings són esdeveniments on es realitzen activitats o dinàmiques grupals per fomentar la col·laboració entre membres d’una empresa i/o equip, amb la finalitat de millorar la relació entre aquests membres “construint un equip”, afavorint així el desenvolupament de l’activitat diària de l’empresa i el seu rendiment

Aquest tipus d’esdeveniments s’acostumen a fer en entorns no habituals per als membres de l’equip (cases rurals, càmpings, albergs,etc.), on poden relaxar-se i oblidar-se de l’activitat diària i de la rutina. Això permet que els participants es puguin conèixer en un entorn diferent de l’habitual, i estiguin oberts a noves sensacions i a una nova forma de relacionar-se entre ells. 

Als Team Buildings també se’ls hi pot dir “Esdeveniments Participatius”, ja que per finalitzar les activitats (dinàmiques i/o reptes), és necessària la participació de tots els membres per superar totes les proves en equip. En definitiva, si no es treballa en equip, no s’assoleixen els objectius de les dinàmiques, i per tant, no es “guanya” el repte

Saraus disposa d’un equip de psicòlegs especialitzats en dinàmiques d’equip que pot ajustar les activitats a les necessitats de la vostra empresa. Si creus que al teu  equip li aniria bé una mica de diversió per conèixer-se millor, no dubtis en contactar amb nosaltres, et prepararem un Team Building adaptat a les vostres necessitats!

A MÉS:

>> Descobreix les nostres Castanyades Empresarials!

>> Descobreix els nostres Team Buildings (personalitzables)!