Per què has de contractar un Wedding Planner?

Com molts ja sabeu, a Saraus considerem que un casament comença quan decidiu fer el gran pas, i acaba amb l’últim ball. Es tracta d’un esdeveniment vital a la vida de moltes persones, i per això, s’ha de preparar i executar amb el màxim mim possible.
L’organització d’un casament, avui dia, és una activitat d’alta complexitat, i requereix formació, molt coneixement del sector i una dedicació exclusiva perquè tot surti perfecte. Per això, tot i que fa uns anys a les parelles els costava una mica més comprendre el valor de la feina desenvolupada pels Wedding Planner, avui en dia s’està començant a valorar cada cop més aquesta feina de planificació i desenvolupament d’un casament, ja que som molt més conscients que es tracta d’una tasca molt complexa.
Per aquests motius, comptar amb una persona que sap planificar, gestionar i coordinar tots els aspectes d’un casament, i que a més, s’encarrega d’assessorar-vos i de dissenyar l’esdeveniment a la vostra mida, no té preu!
Si sou dels que encara no teniu clar si contractar a un Wedding Planner (tot i els avantatges anteriors), us convido que repassem junts algunes de les raons més rellevants per les quals hauríeu de contractar els serveis d’un Wedding Planner:

  1. Ajuda a solucionar problemes, i a prevenir-los: l’experiència d’aquest professional fa que tingui una gran celeritat per resoldre imprevistos in situ, i que s’anticipi a tots els possibles problemes que puguin sorgir, evitant-los abans que passin.
  2. Us estalviarà molt de temps: el Wedding Planner serà capaç d’agafar totes les vostres idees, ordenar-les, i crear un dia fantàstic, totalment fet a mida. Amb això, us proposarà una sèrie de proveïdors i llocs que encaixen amb el vostre estil, i us estalviarà molt de temps de cerca, negociació, reunions, etc. Us permetrà dedicar-vos més temps a vosaltres mateix@s!
  3. Gestionarà minuciosament el temps, els recursos i proveïdors, i el pressupost. Organitzarà a cada persona que hagi d’intervenir durant el gran dia, cada detall, cada text, i vetllarà per complir al 100% amb el pressupost establert (i us ajudarà a establir un pressupost, si no ho teniu clar!).
  4. Converteix i dóna forma a totes aquelles idees que teniu en ment, organitzant tot el que teníeu pensant, i convertint-ho en quelcom màgic. O dit diferent: agafa la gran barreja d’idees, emocions, nervis i detalls que teniu en ment, i ho transforma en el vostre dia somiat!
  5. Aportarà valor i diferenciació. Ningú vol tenir el mateix casament que el seu cosí/a, veritat? El Wedding Planner s’encarregarà de fer que el vostre dia sigui 100% vostre, i que res es pugui comparar amb el del veí. Un dia estudiat, pensat i executat només per a vosaltres!
  6. Evitarà que patiu estrès: la tranquil·litat que us aportarà un organitzador us permetrà seguir amb la vostra vida tranquil·lament, i gaudir de tot el procés al màxim.
  7. S’encarregarà que no li falti res als convidats: el Wedding Planner pensarà en les possibles necessitats de tots els convidats, tant dels més grans com dels nostres petits, per fer que visquin el dia d’una manera tan especial com ho fareu vosaltres.
  8. Farà que una feina complexa, llarga i feixuga sembli senzilla: gràcies a la seva formació, coneixement, experiència i contactes us fara fàcil tot el camí: selecció i negociació amb proveïdors, gestions, visites, condicions de pagament, etc.
  9. Us garantirà uns resultats totalment satisfactoris, aconseguint que el vostre casament sigui millor del que mai havíeu somiat.
  10. Farà que tot el procés d’organització i execució del gran dia sigui divertit, i ho recordeu amb molt d’afecte. Perquè el procés també és important!

Si encara tens dubtes, contacta’ns sense compromís, t’assessorarem gratuïtament amb el que necessitis!