Un casament comença en el moment que decidiu donar el GRAN PAS de casar-vos, i per això, volem que gaudiu de tot el procés al màxim, desde l’inici, fins a l’últim ball.

Gaudiu al màxim d’un dels moments més màgics de la vostra vida!

Els nostres serveis per casaments:

Organització integral

Coordinació

El nostre servei “WEDDING PLANNER COMPLET“, pensat perquè us oblideu dels tràmits feixucs i gaudiu al màxim de tot el procés, inclou:

Reunió inicial d’assessorament

Seguiment setmanal de totes les novetats de l’organització i reunions a convenir

Contacte directe amb la Wedding Planner per qualsevol dubte

Definició i seguiment del pressupost

Control total de tot el casament (coordinació in situ)

Disseny del timing

Disseny de minutes, logo i invitacions

Dossier explicatiu per als proveïdors

Assessorament en decoració

Coordinació i acompanyament a proveïdors

Servei de muntatge i recollida

Acompanyament a totes les visites

Assessorament per la compra de vestits, detalls, etc.

Jo també ho he viscut, i sé de què parlo. El meu únic objectiu és que sigueu tan feliços aquell dia, que quan acabi, vulgueu repetir-ho 1000 cops més…

Igual que jo!


He tingut la sort de creuar-me amb l’Ester i que ens organitzés el nostre casament. I dic que ha estat una sort perquè mai tindrem prou paraules i gestos per agraïr-li la seva dedicació, cura, PROFESSIONALITAT, creativitat, empatia i infinites qualitats que la caracteritzen. Si voleu muntar un bon SARAU no us ho rumieu massa, ella és qui ho farà REAL! Gràcies Ester, amb la teva dedicació aconsegueixes tot allò que et proposes!

Maria i Albert – Casats el 4 de setembre del 2021


Començem a organitzar la millor aventura de la vostra vida junts?

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018): Responsable del tractament: Saraus Events. Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s’expliquen en la política de privacitat. Més informació a la nostra política de privacitat.