Vols muntar un esdeveniment, i no saps per on començar?

Mira tot el que tenim preparat per fer del teu dia especial, o acte empresarial, un esdeveniment únic i inoblidable:

Event Planner o Wedding Planner

Us assessorem durant tot el procés de preparació de l’esdeveniment, i coordinem proveïdors abans, durant i després de l’acte. Dissenyem el timming, i muntem i desmuntem tot l’acte. Oblida’t de mal de caps!

Localització: Can Torrelles

Celebra el teu esdeveniment en un espai natural, rodejat dels magnífics sons de la natura. I a més, amb 24 places per dormir! **També, podem cercar un espai totalment nou, adaptat a les teves necessitats!

Càtering i Pastís nupcial

Si la localització ja la tens escollida, però no disposes de servei de banquet/càtering, no et preocupis! Et fem una proposta totalment a mida!

Floristeria i decoració

Deixa de trencar-te el cap pensant en les flors o en la decoració del teu esdeveniment. Amb les quatre idees que ens donis, nosaltres t’ho organitzarem al teu gust!

Perruqueria i Estètica

Posem a la teva disposició un servei de perruqueria i estètica mòbil, que es desplaçarà al lloc de l’esdeveniment el mateix dia per mimar-te i cuidar-te abans del gran dia.

Fotografia

Sabem que trobar fotògraf és una de les tasques més complicades. Per això, t’oferim un servei de fotografia totalment “invisible”, i gens invasiu, els resultats del qual seran imatges 100% naturals i espectaculars.

Barra lliure, Cocteleria i Mojitos

Si vols un toc chic, els nostres coctelers i especialistes en mojitos són el que busques!

DJ per la festa

Música dance, pop, rock,… tenim DJ’s per a tots els estils!

Animació, Fotomatón i monitors

Dona-li un toc diferent al teu casament o esdeveniment, contractant algun dels nostres serveis d’animació. A més, servei de Fotomatón i de monitors infantils!

Músics per la cerimònia, banquet, aperitiu, i altres…

Volem que el teu esdeveniment sigui diferent, personal i excepcional. Per això, treballem amb els millors músics del moment. Comptem amb Pep Poblet com a saxofonista!

Lloguer de mobiliari, carpes, escenaris, carruatges de cavalls…

Busques un moble molt concret?, o necessites una carpa? Nosaltres t’ho gestionem!

Food trucks, Ressopó i Candy bar

Avorrit/da del típic àpat “banquet”? Amb els nostres Food Trucks marcaràs la diferència. A més, servei de ressopó i/o Candy Bar personalitzat!

Oficiants i Speakers

Tant si estàs organitzant el teu casament, com si organitzes un esdeveniment empresarial, sabem que la persona que l’ha d’oficiar i/o presentar i conduir és un punt importantíssim de l’acte. Per això, posem a la teva disposició professionals qualificats i amb experiència. No et decebran!

Classes de Ball

Si el primer ball és tot un repte per a tu, t’ho posem fàcil!

Disseny del logotip del casament, invitacions, minutes, etc.

Et preparem unes propostes adaptades. Fes que el teu esdeveniment tingui imatge pròpia!

Detalls convidats, decoracions i altres, de ganxet i fets a mà

Et fem a mà els detalls pels convidats, els nuvis del pastís, el ram, les decoracions dels arbres, etc., amb ganxet! Només ens has de dir quina idea tens, o ensenyar-nos algun exemple semblant. La resta, és cosa nostra!