L’Event Planner és el nexe que uneix les teves emocions i idees amb una organització acurada i eficaç. Aquesta unió serena i planificada, és la que et garanteix un esdeveniment totalment personal, únic, eficient i 100% segur.

Coneixem, tenim i apliquem totes les tècniques apreses durant molts anys per evitar els nervis i l’estrès que et pot generar l’organització del teu dia B, o de qualsevol mena d’esdeveniment empresarial que t’estiguis plantejant.

Comptar amb un Event Planner és garantia de tranquil·litat, seguretat i personalització.


Per si encara no em coneixes, em presento…

Sóc l’Ester, i des de ben petita, he gaudit organitzant festes i actes. De fet, tot i ser molt petita, ja organitzava els meus aniversaris amb 4 mesos d’antelació, col·laborava amb la meva gran família en l’organització de les festes nadalenques, i era la reina del barri organitzant cada tarda alguna activitat (teatre improvisant, casaments de pega, etc.). I ja d’adolescent, cada any organitzava una festa per reunir a tots els amics de la zona (20 – 40 persones), guanyant-me popularment el nom de “l’Ester de les festes”. Es podria dir, que organitzar saraus ha sigut sempre la meva passió.

Per això, empentada per aquesta passió, em vaig endinsar en el món de la Comunicació Cultural, i més concretament, en la gestió cultural i els esdeveniments. He gestionat, coordinat i donat suport a diferents actes institucionals de la Universitat de Girona, en els que han assistit més de 150 persones en molts casos. També, he gestionat l’organització de molts actes culturals relacionats amb la comunicació i la cultura, i he estat impulsora de diferents activitats relacionades amb la infància a l’Escola Nova de Maçanet de la Selva, emmarcades en el Plenari anual del centre. Però això no és tot! No se’m resisteix cap esdeveniment particular: casaments, celebracions familiars, comiats de solters, etc. M’apunto al que sigui!

I a més…

Estic constantment en creixement (si tens curiositat, pots visitar el meu perfil de LinkedIn), i gaudeixo de poder organitzar i aprendre a l’hora. La passió per l’organització em permet compartir moments molt especials amb les persones amb les que treballo, i és una cosa que gaudeixo enormement. Es podria dir que cada cop tinc una família més gran!

Imagina que un dia et despertes, obres el teu email, i et trobes un correu on pots veure el teu esdeveniment ideal totalment planificat, tal com te l’havies imaginat, amb cada un dels detalls que havíem parlat… Seria fantàstic, veritat?

Doncs amb nosaltres, és possible

A Saraus VIVIM els esdeveniments que organitzem com si fossin per a algun familiar nostre. Ens agrada pensar que podeu acabar essent part de la nostra família, i per això, creiem en una gestió en què la sinceritat i la familiaritat ho són tot.

Vols formar part de la nostra família de Saraueros? Escriu-nos!

Información sobre el tratamiento de datos (Reglamento (UE) 2016/679 y LO 3/2018): Responsable del tratamiento: Saraus Events. Finalidad: Ofrecer, prestar y facturar nuestros servicios y productos. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Los datos no se cederán a terceros, a menos que lo exija una ley o sea necesario para cumplir con la finalidad del tratamiento. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir datos, así como el resto que se explican en la política de privacidad. Más información en nuestra política de privacidad.