Activitats per passar grans estones en familia, amb els amics o amb el teu equip

Descobreix totes les nostres activitats, pensades per famílies, grups d’amics i/o empreses, i adapta-les a les teves necessitats!

Escape Room Urbà a Girona

Una nova manera de descobrir la ciutat de Girona. Inspirat entre un Escape Room i una gimcana. Desafia el teu enginy i posa a prova la teva creativitat, mentre aprens la història de la ciutat i els seus personatges.

Activitat ideal per passar una bona estona amb els amics, comiats de solters i/o Team Buildings.

Coneix i conviu amb el Ruc Català

Passa un dia rodejat de natura, i coneix la història del Ruc Català de la mà de grans professionals. Gaudeix de magnífics passejos ludícs i didàctics al costat dels rucs, i descobreix la fantàstica zona de l’Alt Empordà.

Activitat ideal per passar una bona estona en família, amb amics, i/o realitzant Team Buildings.

Cates personalitzades

Cates de vins, de cerveses, de whisky, de xocolata, de formatges, de foie… cates del que t’imaginis! I a més, l’organitzem on et vagi millor… cates a domicili!

Activitat Ideal per a grups que tinguin ganes de passar un moment Groumet junts, per comiats de solters/ers especials o per regalar un moment especial a una persona important.

Espectacles de màgia

Inclou una activitat molt especial per passar un gran dia familiar, amb amics o amb els companys i companyes de la feina, assistint a un espectacle de màgia únic. A més, teniu l’opció d’escollir un espectalce interactiu!

Activitat ideal per festes familiars, casaments, i àpats d’empresa.

Team Buildings màgics!

Unim la màgia i la cooperació, i muntem un team building conduït per mags especialitzats en la matèria. Passeu un gran dia en equip rodejats de màgia!

Activitat per empreses.

Team buildings sabrosos!

A través de la cata de diferents productes (vins, formatges, pernils, etc.) treballem la cooperació, l’afinitat i el bon rotllo en equip, millorant les relacions laborals d’una manera molt gustosa!

Activitat per empreses.


Contacta’ns per organitzar a mida la teva activitat

Informació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018): Responsable del tractament: Saraus, Esdeveniments i Comunicació. Finalitat: Oferir, prestar i facturar els nostres serveis i productes. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: Les dades no es cediran a tercers, llevat que ho exigeixi una llei o sigui necessari per complir amb la finalitat del tractament. Drets: Accedir, rectificar i suprimir dades, així com la resta que s’expliquen en la política de privacitat. Més informació a la nostra política de privacitat.