La marca personal, element clau dels negocis actuals

Tens una empresa, o estàs iniciant un nou projecte professional? Saps què és una marca personal, i tot el que et pot aportar al teu negoci?
Si no ho saps, continua llegint, i descobreix tot el pots aconseguir treballant la teva marca!

Una marca personal no és només tenir una pàgina web xula, unes fotos maques, un logo i una llista de serveis. Una marca personal és aquella que uneix els teus serveis amb la teva forma de ser, creant una experiència única per al client, i una diferenciació clara amb la competència.
Per tenir una marca personal ben treballada, cal un treball previ d’anàlisi, crítica i reflexió, per després poder desenvolupar una marca sòlida, estèticament potent i econòmicament rendible.
Alguns dels punts forts de tenir una marca personal ben definida són:

El potencial client se’n recordarà de tu


A qui recordarà abans un client: a una empresa que té una web poc treballada i gens detallista, o a una empresa que té una web gràficament divertida, propera i interactiva?
Si tens una carta de presentació agradable i potent, és molt més probable que el client recordi allò que li ofereixes.

Guanyaràs prestigi


No sé tu, però jo, abans de contractar un servei, sempre busco informació sobre l’empresa en qüestió, crítiques, opinions, treballs realitzats, etc… Tu també, veritat?
Treballar la teva pròpia marca personal et permetrà avançar-te, i tenir una carta de presentació ben preparada per a tots aquests casos.
A més, l’ésser humà tendeix a consumir per impulsos i emocions. Si tens la pàgina web, les xarxes, i totes les plataformes per les quals pot accedir el teu potencial client, treballades, guanyaràs prestigi, i probablement, un nou client.

Et diferenciaràs de la competència


Avui dia, oferir un servei presencial agradable, al client, no és suficient. Per això, la teva “carta de presentació” ha d’estar treballada tant digitalment, com presencialment. Això farà que el potencial client et pugui diferenciar de la resta dels teus competidors, oferint-li una forma de fer única i personal, des de la mateixa pàgina web o xarxes socials, fins al tracte en directe.

Atrauràs el teu client objectiu amb més facilitat


Definir una marca personal t’ajudarà a enfocar-te a un client en concret, evitant perdre temps i recursos en clients equivocats. Amb aquesta, et centraràs en el teu client objectiu, i et permetrà arribar molt millor a aquest.

Guanyaràs reputació


Imagina’t que el teu client ideal arriba a la teva pàgina web, la qual està poc definida, té les imatges pixelades, i un missatge contradictori… què farà aquest client? Exacte, marxar. No obstant això, si la pàgina web està correctament definida, les imatges treballades, i té un missatge clar, no només guanyaràs un client, sinó que també guanyaràs reputació, ja que és probable que aquest client, que t’acabarà contractant, et recomani a amics i familiars, o li ensenyi els teus serveis a altres persones del seu entorn.
A més, tenir una marca ben definida i treballada et posicionarà com expert en el teu sector, cosa que també et farà guanyar reputació, fins i tot, entre la competència.

Com ho veus, comencem a definir i treballar la teva marca personal? Nosaltres creem emocions, i tu guanyes clients!